Economice

Lidl angajează ucraineni în magazine și cele cinci depozite. Oferă posturi de vânzător și lucrător depozit

Retailerul Lidl România, liderul pieței comerțului alimentar din România, oferă refugiaților ucraineni oportunități de angajare în cele peste 320 de magazine din toată țara, pe poziția de vânzător, și în cele 5 depozite din Chiajna, Iernut, Nedelea, Lugoj și Roman, pe poziția de lucrător depozit. Pentru ocuparea acestor poziții nu este necesară experiența anterioară și nici cunoașterea limbii române. Pentru a aplica, cetățenii ucraineni trebuie să acceseze site-ul cariere.lidl.ro, unde vor găsi toate detaliile necesare în limba ucraineană.

Această inițiativă vine în completarea donațiilor de produse alimentare și de îmbrăcăminte începute de companie încă de luna trecută. În plus, Lidl România, în parteneriat cu rețeaua națională a Băncilor pentru Alimente, organizează din 3 martie o colectă de produse neperisabile destinată tot acestora, colectă care are acum loc în 110 magazine din 40 de localități.

Lista magazinelor Lidl în care are loc colecta este disponibilă aici: https://bit.ly/3wde3sM.

Produsele care pot fi donate în cutiile de la ieșirea din magazine sunt semnalizate la raft. Băncile pentru Alimente distribuie produsele către organizații nonguvernamentale care au ca beneficiari persoane refugiate.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code