NEWSNET

Breaking News Economice Flux-stiri Juridice Video

LIVE Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Ludovic Orban: Se ridică restricţiile privind deplasarea în afara localităţii / Se reia transportul feroviar şi rutier internaţional


Incepand cu 1 iunie e permisa desfasurarea spectacolelor, concertelor in aer liber.

Incepand cu 1 iunie se ridica restrictiile privind deplasarea persoanelor in afara localitatii, respectiv in zone metropolitane.

Se reia transportul feroviar international, transportul rutier international.

Accesul persoanelor pe plaja se realizeaza cu asigurarea unei distante de minim 2 m intre sezlonguri si cu respectarea normelor de protectie sanitare.

Se permite desfasurarea de spectacole in tip drive in.

Aceasta este hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. va trebui sa introducem in hotararea de guvern toate modificarile pentru a permite defsaurarea activitatilor. Toti ministrii care trebuie sa emita ordinele comune vor trebui sa lucreze pana in 1 iunie pentru elaborarea ordinelor comune si publicarea lor in Monitorul Oficial.

Al doilea obiectiv este adoptarea proiectului de Ordonata de Urgenta initiat de Ministerul Muncii prin care trebuie sa stabilim masurile active de sprijin pentru angajatori si angajati dupa data de 1 iunie. Sa stabilim masuri active pentru categoriile defavorizate. Exista un somaj foarte mare in randul tinerilor. Multi isi cauta locuri de munca. Aceste 2 puncte figureaza pe ordinea de zi.
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code