Flux-stiri

LIVE UPDATE. 295 de zile de invazie. Rusia anunță instalarea unei rachete intercontinentale înainte de „Ziua Forțelor Strategice”

rachetaracheta

  • Într-un nou semn al importanței pe care o acordă descurajării sale nucleare strategice, armata rusă a încărcat o rachetă balistică Yars” într-un siloz de lansare din regiunea Kaluga.
  • Ministerul Apărării a publicat o înregistrare video pentru a marca evenimentul, chiar înainte de Ziua Forțelor de Rachete Strategice” a Rusiei.
  • Acesta a precizat că o rachetă balistică intercontinentală din complexul Yars a fost încărcată într-un lansator de silozuri la formațiunea de rachete Kozelsky din regiunea Kaluga”.

Într-un nou semn al importanței pe care o acordă descurajării sale nucleare strategice, armata rusă a încărcat o rachetă balistică Yars” într-un siloz de lansare din regiunea Kaluga. Ministerul Apărării a publicat o înregistrare video pentru a marca evenimentul, chiar înainte de Ziua Forțelor de Rachete Strategice” a Rusiei.

Acesta a precizat că o rachetă balistică intercontinentală din complexul Yars a fost încărcată într-un lansator de silozuri la formațiunea de rachete Kozelsky din regiunea Kaluga”.

Importanța acestei operațiuni constă în faptul că racheta va intra în serviciu de luptă, așa cum a fost planificat. Patria va primi un alt eșantion de arme nucleare cu rachete, care ne va permite să rezolvăm orice sarcini la nivel strategic”, a declarat Alexei Sokolov, comandantul formațiunii de rachete Kozelsky, într-un videoclip partajat de minister împreună cu declarația, scrie CNN.

Sistemul de apărare Patriot: Anunțul privind instalarea rachetelor intercontinentale rusești vine după ce au apărut informații potrivit cărora administrația Biden finalizează planurile de a trimite în Ucraina un sistem avansat de apărare aeriană cu rază lungă de acțiune pentru a ajuta la contracararea atacurilor Moscovei.

The post LIVE UPDATE. 295 de zile de invazie. Rusia anunță instalarea unei rachete intercontinentale înainte de „Ziua Forțelor Strategice” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 22 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code