Flux-stiri

LIVE UPDATE. Ziua 456 de război. Volodomir Zelenski: „Furnizarea de avioane F-16 este un semn că Rusia va pierde”

  • Zelenski amenință că primul F-16 va fi puternic simțit în Rusia.
  • „Principalul lucru este viteza în pregătire”, spune președintele Ucrainei.
  • Liderul ucrainean a spus despre Rusia că va pierde bătălia.

„Furnizarea de avioane de luptă F-16 Ucrainei va da o mare lovitură Rusiei, iar cu cât mai repede va fi pusă în aplicare o decizie cu privire la avioane, cu atât mai bine”, spune președintele ucrainean Volodimir Zelenski, scrie Al Jazeera.

„Chiar primul F-16 ucrainean va fi unul dintre cele mai puternice semnale din lume că Rusia va pierde doar din cauza agresiunii sale. Va fi mai slabă și va fi izolată și mai mult”, a declarat Zelenski în discursul său video.

„Principalul lucru este viteza în pregătire și în aprovizionare, ceea ce înseamnă timpul dintre decizii în protecția reală a cerului nostru”.

The post LIVE UPDATE. Ziua 456 de război. Volodomir Zelenski: „Furnizarea de avioane F-16 este un semn că Rusia va pierde” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 22 times, 4 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code