Flux-stiri

LIVE VIDEO. Un avion pilotat de businessman-ul Dan Petrescu s-a prăbușit la Milano. În total, opt persoane au murit

  • Opt persoane, între care și un copil, au murit, duminică, după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pentru o clădire în construcție, în Milano.
  • Avionul era pilotat de Dan Petrescu, un român de 68 de ani, care se afla alături de soția sa, fiul său, un bebeluș și alte două tinere, fiicele unui jurnalist român.
  • Clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

UPDATE 17.00. În urma impactului au murit două familii de români

Conform surselor consultate de Aleph News, apropiate omului de afaceri Dan Petrescu, avionul care s-a prăbușit era unul de tip monomotor Pilatus 12.

Pe lângă Dan Petrescu, la bord se aflau și soția sa, dar și copilul lui, în vârstă de circa 20 de ani, un bebeluș și două fiice ale unui jurnalist român.

Avionul decolase de pe terminalul milanez privat Linate cu destinația Olbia.

UPDATE 16.50. Pilotul avionului era omul de afaceri Dan Petrescu

Pilotul avionului era omul de afaceri Dan Petrescu, în vârstă de 68 de ani, se afla la manșa avionului, conform unor surse consultate de Aleph News. Cunoscut pentru business-urile pe care le avea în zona imobiliară, el a venit din Germania imediat după Revoluție si a fost unul dintre primii parteneri de afaceri din țară ai lui Ion Țiriac, conform ZF.

Este omul care l-ar fi ajutat și pe Ion Țiriac în afaceri și despre care miliardarul spunea că, de fapt, e cel mai bogat român. Dar, pentru că era foarte discret, nu era prezent în spațiul public.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Opt persoane, între care și un copil, au murit, duminică, după ce un avion de mici dimensiuni a căzut pentru o clădire în construcție, în Milano, titrează presa italiană.

Conform sursei citate, avionul era pilotat de Dan Petrescu, care se afla alături de soția sa, fiul său și alți cinci prieteni.

Accidentul a avut loc în apropiere de stația de metrou San Donato, din Milano. Clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

Pompierii și poliția din Milano se află la fața locului, pentru a stinge flăcările și pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Avionul s-a prăbușit pe o clădire goală, în curs de renovare. Locuitorii din zonă au auzit un zgomot puternic și apoi o explozie, imediat după ce avionul s-a prăbușit. Flăcările au cuprins imediat clădirea cu două etaje din Via 8 Ottobre 2001.

Serviciile de urgență au transmis că „a fost confirmat decesul tuturor celor opt persoane aflate la bordul aeronavei. În acest moment sunt în desfășurare operațiuni de verificare a altor persoane implicate”.

The post LIVE VIDEO. Un avion pilotat de businessman-ul Dan Petrescu s-a prăbușit la Milano. În total, opt persoane au murit appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code