NEWSNET

Economice

London Stock Exchange Romania va recruta 100 specialişti

Anunțul vine în contextul în care echipa LSEG România se apropie de 400 de colegi care acoperă o gamă largă de tehnologii, servicii web, cercetare, dezvoltare și funcții corporate în București. Toate rolurile susțin cultura Grupului de a crea oportunități, de a conecta profesioniști și de a oferi excelență. Noii specialiști care se vor alătura echipei în următorul trimestru vor fi direct implicați în dezvoltarea de platforme de ultimă generație pentru piețele globale. LSEG România caută ingineri Software Development, Site Reliability, DevOps și QA.

Prin intermediul suitei extinse de servicii de încredere în infrastructura pieței financiare – și a modelului Open Access – LSEG oferă flexibilitatea, stabilitatea și încrederea care permit clienților săi să își urmărească proiectele cu încredere și claritate.

Andreea Stănescu, Director General LSEG Romania: „Suntem bucuroși că ni se vor alătura 100 de colegi în centrul de tehnologie din București. Credem cu tărie că impactul hub-ului local asupra piețelor financiare globale este o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industria tehnologiei. Odată cu creșterea accelerată a centrului din București, le vom oferi colegilor noștri oportunități semnificative de dezvoltare a carierei și creștere profesională”.

LSEG are sediul central în Regatul Unit, cu operațiuni semnificative în 70 de țări din EMEA, America de Nord, America Latină și Asia Pacific. În prezent, LSEG numără 25.000 de angajați la nivel global, mai mult de jumătate situându-se în Asia Pacific.

The post London Stock Exchange Romania va recruta 100 specialişti appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code