Economice

Lucica Pitulice este noul Chief Financial Officer al ING Bank România

„Cu determinarea, puterea sa de muncă și bogata experiență, sunt încrezătoare că Lucica va fi un contribuitor important la succesul echipei noastre și la consolidarea pe mai departe a departamentului Finance, care are un rol esențial, nu doar în activitatea noastră de zi cu zi, dar și în procesul de transformare pe care îl parcurgem”, a delcrat Mihaela Bîtu, CEO ING Bank România.

Lucica Pitulice are peste 20 de experință în industria bancară, perioadă în care a mai deținut funcția de CFO în alte organizații, și a început să lucreze la ING Bank în urmă cu doi ani. În ultima funcție de CFO deținută la Patria Bank, ea a făcut parte din Executive Board și a coordonat zonele de Finance, Treasury & ALM și Capital Markets & Investors Relationship, concentrându-se pe organizarea funcției de Finance în urma finalizării unei fuziuni.

Experiența anterioară include rolul de CFO al ABN AMRO / RBS Bank, Country CFO la Bancpost, Management Consultant la KPMG, Finance Executive Director la Banca Românească, precum și Financial Controller la Chase Manhattan Bank (sucursala București) si senior auditor la Deloitte.

În ultimii doi ani, de când ocupă poziția de Head of Reporting & Control în echipa ING România, Lucica Pitulice a contribuit semnificativ la consolidarea echipei de profesioniști din cadrul Diviziei Financiare și redefinirea standardelor la care departamentul oferă informații și consultanță către alte departamente, se specifică în comunicatul transmis de companie.

„O misiune a mandatului meu va fi implementarea programului ambițios de digitalizare în cadrul funcției financiare, program început în perioada anterioara. Atingerea acestui obiectiv va permite echipei de profesioniști din cadrul Diviziei Financiare să fie implicată preponderent în activități cu plus valoare pentru organizație. Mai exact, știind faptul că “azi” devine repede “ieri”, accesul facil la un volum mare de date bine structurate crează premisele susținerii unui proces decizional și de raportare financiară optim”, a declarat Lucica Pitulice.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code