NEWSNET

Economice

Mandatul șefului BVB, Adrian Tănase, a fost prelungit până la sfârșitul lui 2022

„Bursa de Valori Bucureşti S.A. („Emitentul” sau „Societatea”) aduce la cunoştinţa investitorilor că, prin Hotărârea adoptată de către Consiliul Bursei în cadrul şedinţei desfăşurate în data de 19.11.2021, mandatul dlui. Adrian Tănase în calitate de Director General, care urmează să expire la data de 23 ianuarie 2022, a fost prelungit până la data de 31.12.2022″, se precizează în anunţul citat.

Prelungirea mandatului directorului general al BVB va intra în vigoare la data la care aceasta este aprobată de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Adrian Tănase ocupă funcția de director general al Bursei de Valori București începând de la sfârșitul lui martie 2018, după ce ASF a validat pe 23 martie 2018 numirea sa pe acest post.

Adrian Tănase l-a înlocuit în funcţie pe Ludwik Sobolewski, cel care a notificat BVB, în data de 27 octombrie 2017, cu privire la demisia sa din funcţia de director general al societăţii. Consiliul Bursei a luat la cunoştinţă de demisia lui Sobolewski pe data de 1 noiembrie 2017, şi tot atunci l-a desemnat în funcţia de director general interimar pe Marius-Alin Barbu.

The post Mandatul șefului BVB, Adrian Tănase, a fost prelungit până la sfârșitul lui 2022 appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code