NEWSNET

Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Florin Piersic Junior și Ion Cristoiu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Astăzi vin actorul Florin Piersic Junior și publicistul Ion Cristoiu.

Inepuizabil, atent, o arde pă simplitate, dar, totuși, complexitate – nu e contradicție în termeni, căci, pe câtă vreme simplitatea e exterioară, complexitatea e construită interior, atât în el, cât și în public. După 8 ani de Freak Show, Florin Piersic vine acum cu volumul doi al acestui spectacol care se reinventează de fiecare dată când cortina e ridicată. Cu ziaristul Marius Tucă are o chimie specială, reconfortantă. Vino diseară la Marius Tucă Show să afli mai multe despre un spectacol-moleculă, un spectacol-esență, un spectacol-zigot – care crește, se divide, se divide și iar se divide.

Moțiunea de cenzură ar putea fi numită și altfel, dar protocoale ale scrisului public nu ne permit să mergem cu jocul de cuvinte atât de departe. Până diseară, conform predicțiilor lui Ion Cristoiu, Guvernul Cîțu pică, astfel încât, singurul breaking-news nu ar fi c-a picat Guvernul, ci c-a rezistat moțiunii. Ceea ce, din perspectiva publicistului, ar fi un dezastru. Vino diseară să afli de la bătrânul dinozaur de presă cum arată viitorul apropiat al imundului peisaj politic care, îți place sau nu, îți influențează viața în fiecare zi.

La Aleph News, diseară, începe Marius Tucă Show. De la șapte. “Numai vești rele mai aștept / Numai vești proaste mai pot aduce / a mai murit un copac / a mai plecat o pasăre / cineva și-a tăiat sufletul într-un ciob de oglindă / undeva, în continentul iubirii, / au năvălit oamenii – cangur” (Geo Dumitrescu).

The post „Marius Tucă Show”. Florin Piersic Junior și Ion Cristoiu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code