NEWSNET

Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Ion Cristoiu și Dan Bittman, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt publicistul Ion Cristoiu și liderul Holograf, Dan Bittman.

Multe s-au spus și multe s-au mai făcut la Congresul PNL de la sfârșitul săptămânii trecute. Atmosferă de carnaval demnă de filmele lui Pintilie. Caractere groase, care n-au catadicsit să se mai ascundă. Congresul PNL de sâmbătă a fost întruchiparea prin excelență a lumii politice de la noi. Diseară, Ion Cristoiu analizează în amănunt acest spectacol de un rar grobianism, în prima parte a emisiunii “Marius Tucă Show”.

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a adoptat, pe 27 ianuarie 2021 o rezoluție care vizează interzicerea vaccinării obligatorii, a pașapoartelor verzi sau a discriminării în funcție de statutul de vaccinare Printre altele, documentul prevede că toți cetățenii statelor-membre trebuie să fie informați cu privire la acest lucru. Cu toate astea, guvernele țărilor-membre ale UE condiționează anumite activități de vaccinare. Cum se împacă asta cu legile emise de Consiliul European și cum se face că cei mai mulți dintre noi acceptă senin să li se încalce drepturile exact de forurile care ar trebui să garanteze respectarea legii, despre paradoxurile distopiei în care trăim, diseară, cu Dan Bittman, într-un interviu marca “Marius Tucă”.

Marius Tucă Show, diseară de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Pentru că „Adevărurile continuă să existe, chiar dacă sunt ignorate” (Aldous Huxley).

The post „Marius Tucă Show”. Ion Cristoiu și Dan Bittman, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code