NEWSNET

Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. Maria Răducanu, Marius Oprea și Alexandru Rafila, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe la șapte, diseară, la Aleph News și pe alephnews.ro. Astăzi vin Maria Răducanu, cantautoare, Marius Oprea, istoric, și Alexandru Rafila, medic microbiolog, deputat PSD.

Are o voce de te bagă-n boale, o sensibilitate care nu suportă adjectiv. Arată ca un arhanghel coborât de pe pânzele lui Rafael și fumează vinovat. A mai venit la Marius Tucă Show și, iată, vine diseară, din nou. Îți promitem o întâlnire de excepție dintre un ziarist imprevizibil și o cântăreață de jazz cum nu e alta.

Dă pe Aleph diseară, că ai de ce!

Prin natura pregătirii lui, Marius Oprea pune cap la cap piesele împrăștiate ale unui puzzle care, uneori, se cheamă trecut, alteori, se cheamă prezent. Analizele lui pertinente și la obiect pot să te ajute să înțelegi balamucul de la Putere, care ne afectează, din păcate, pe toți. Diseară, pe Aleph.

Ultima parte a emisiunii e rezervată medicului și deputatului PSD, Alexandru Rafila, care vine să răspundă întrebărilor lui Marius Tucă pe temele pandemiei. Și, în fine, și pe teme de politică.

Diseară, la Aleph News și pe alephnews.ro, începe Marius Tucă Show. “A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare înțelepciune” (Cicero).

The post „Marius Tucă Show”. Maria Răducanu, Marius Oprea și Alexandru Rafila, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code