Economice

Măsura prin care statul va acorda sprijin pentru investiţiile de peste 1 milion de euro, în vigoare de la 1 mai – Ciucă

„Suntem, de asemenea, preocupaţi de a asigura reglementările necesare pentru ca mediul de afaceri să beneficieze de măsura pe care am stabilit-o în acest pachet de măsuri şi cei care vor continua să investească peste un milion de euro în economie să beneficieze de sprijinul statului. Este o măsură care va intra în vigoare la 1 mai. Guvernul are deja pregătite toate măsurile, astfel încât să putem să asigurăm mediului de afaceri spaţiul necesar şi sprijinul necesar pentru a putea să continue să investească”, a declarat Nicolae Ciucă, joi, la începutul şedinţei de Guvern.

Luni, premierul a subliniat, la momentul prezentării pachetului „Sprijin pentru România”, că investiţiile reprezintă motorul creşterii economice.

„Avem în vedere un buget de 200 de milioane de euro pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie. Vorbim de acordarea unui ajutor de stat pentru încurajarea investiţiilor în valoare de peste un milion de euro, cu efect important de dezvoltare regională, cu perspective de continuare”, a declarat Ciucă.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code