NEWSNET

Economice

Mega Image a depășit pragul de 900 de magazine și continuă strategia de expansiune. A deschis 56 de magazine anul acesta

Rețeaua Mega Image a ajuns la un număr total de 906 de magazine, în urma investițiilor în 56 de magazine noi deschise anul acesta, dintre care 10 numai luna trecută. Retailerul operează în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Anul trecut, Mega Image a accelerat dezvoltarea și pe zona de e-commerce. În prezent, Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat platforma proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu dedicat exclusiv pregătirii și livrării comenzilor online, la platforma online mega-image.ro și aplicația de mobil Mega Image. Din aplicația de mobil, clienții dispun de ambele opțiuni de livrare: rapidă, în maximum 2 ore sau începând cu a doua zi.

Comparativ cu anul anterior, aplicația de mobil Mega Image înregistrează o creștere medie lunară de peste 140% de instalări noi și 400% creștere medie a vizitelor lunare. Mai mult, aplicația înregistrează o creștere de peste 250% utilizatori unici, față de numărul de useri înregistrați in aceeași perioadă a anul precedent.

„Am venit din ce în ce mai aproape de clienți prin expansiunea noastră în zone noi sau în comunități în care eram deja prezenți. Mai mult, prin dezvoltarea zonei de e-commerce acoperim toate orașele mari din țară, prin două soluții de livrare, rapidă în două ore sau a doua zi. Reușim astfel să le oferim clienților tot ce au nevoie pentru cumpărături la îndemână oricând, alături de soluții pentru a face alegeri echilibrate prin sistemul Nutriscore implementat pe produsele noastre marcă proprie. Rămânem în continuare un loc sigur la cumpărături și am extins casele Self-Scan în peste 110 magazine. Prin tot ceea ce facem, oferim o experiență completă la cumpărături, o ofertă unică de produse, marcă proprie, internaționale și locale și zone dedicate,” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 906 de magazine.

Mega Image, magazine Mega Image

The post Mega Image a depășit pragul de 900 de magazine și continuă strategia de expansiune. A deschis 56 de magazine anul acesta appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code