Economice

Metrorex înlocuiește scările rulante din patru stații, vechi de peste 23 de ani

Contractul scos la licitație de Metrorex vizează achiziția de scări rulante (inclusiv demontare, proiectare, expertiză tehnică și montare echipament), pentru fluidizarea traficului de călători în stațiile de metrou.

Locurile de executare a lucrărilor din contract sunt stațiile de metrou Gorjului, Costin Georgian, Nicolae Grigorescu 1 și Dristor 1.

Scări rulante vechi de peste 23 de ani

Potrivit caietului de sarcini, Metrorex vrea să achiziționeze prin această licitație câte o scară rulantă pentru stațiile Costin Georgian, Nicolae Grigorescu 1 și Dristor 1 și două scări rulante pentru stația Gorjului. Documentul mai precizează că scările rulante de la Gorjului au fost puse în funcțiune în 1994 iar celelalte în 1998.

Metrorex scari rulante

 

 

 

 

 

 

 

 

Valoarea estimată a achiziției este de 4,5 milioane de lei iar durata contractului va fi de 240 de zile (opt luni), potrivit anunțului publicat pe 29 septembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 1 noiembrie 2021, acestea urmând să fie evaluate până pe 26 ianuarie 2022, conform calendarului actual din SEAP.

 

The post Metrorex înlocuiește scările rulante din patru stații, vechi de peste 23 de ani appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code