NEWSNET

Economice

Mihaela Cuturescu este noul CEO al producătorului și distribuitorului de înghețată Alpin 57 Lux 

Mihaela Cuturescu are o experiență de peste 15 ani în corporate finance, cu expertiză semnificativă în procese specifice ciclului tranzacțiilor, de la inițiere până la implementare, în România. În ultimii 10 ani, Mihaela a fost Manager Transaction Advisory Services la EY (Ernst&Young) România, acumulând experiență în servicii de analiza diagnostic, finanțe corporative și  audit financiar extern în domenii ca: sănătate, energie și utilități, bunuri industriale, telecom sau FMCG. În 2016, an în care Alpin 57 Lux a fost preluată de trustul Food Union, Mihaela a devenit CFO în cadrul companiei.

„Sunt fericită și recunoscătoare pentru încrederea acordată, de a conduce echipa dedicată și pasionată a Alpin57Lux, în eforturile pe care le depune pentru a accelera creșterea companiei.  Am multe planuri să continui transformarea, precum și energie și determinare pentru acest nou capitol. Cred că trebuie să ne valorificăm punctele forte pe care le avem ca producător român cu tradiție de lungă durată, dar să și avem curajul să inovăm în permanență, în acest domeniu plin de viață și efervescență”, spune Mihaela Cuturescu, CEO Alpin 57 Lux parte a grupului de companii Food Union.

Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii de înghețată din România. Înființată de Ioan Istrate ca afacere de familie, în 1994, compania a fost preluată de Food Union în 2016. Alpin 57 Lux se numără printre jucătorii tradiționali de top în segmentele de înghețată, produse congelate și de patiserie. Alpin 57 Lux are peste 500 de angajați și produce peste 100 de sortimente de produse, sub 10 branduri, printre care cele mai populare sunt înghețata premium Transalpina, brandul de înghețată Fulg de Nea

 

The post Mihaela Cuturescu este noul CEO al producătorului și distribuitorului de înghețată Alpin 57 Lux  appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code