NEWSNET

Economice

NEPI Rockcastle pregătește al doilea proiect rezidențial din București

Primul proiect pe care compania îl dezvoltă pe plan local este cel de lângă Vulcan Value Centre din București, și care a fost anunțat luna trecută. Investiția pentru primul proiect, care va avea 256 de apartamente este de 22 de milioane de euro. 

Acum, dezvoltatorul a anunțat că al doilea proiect va fi tot la București, lângă Mega Mall, și că a solicitat autorizație de construcție. Pe terenul pe care NEPI Rockcastle îl deține lângă Mega Mall se pot construi circa 250 de apartamente.

Dezvoltatorul deține terenuri lângă centrele comerciale deja construite, atât la București, cât și în țară, unde vrea să ridice sute de apartamente. Planurile pentru intrarea pe segmentul rezidențial sunt dinainte de pandemie, însă compania a pregătit documentele necesare obținerii autorizațiilor de construcție pentru câteva dintre terenurile din portofoliu.

Alte proiecte rezidențiale sunt în plan și pentru Timișoara, Brașov, Craiova, Râmnicu Vâlcea și Satu Mare.

NEPI Rockcastle a anunțat un venit operaționatl net de 251,5 milioane de euro pentru primele nouă luni din acest an, similar cu rezultatul înregistrat în aceeași perioadă a anului trecut, de 252,3 milioane de euro, se arată în raportul financiar pentru trimestrul III al companiei. Diferența este dată de valoarea concesiunilor cu chiriile pe fondul pandemiei de COVID-19 care este mai mică în acest an, de 36,9 milioane de euro, față de 54,2 milioane de euro anul trecut, dar și de vânzarea portofoliului de birouri care a avut loc anul trecut în luna august și de vânzarea a două centre comerciale din Serbia, tranzacție anunțată în luna iulie a acestui an. Excluzând impactul vânzărilor, venitul net operațional este mai mare cu 6% în primele trei trimestre din acest an față de aceeași perioadă din 2020.

 

The post NEPI Rockcastle pregătește al doilea proiect rezidențial din București appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code