NEWSNET

Economice

Nicușor Dan a convocat CGMB pe 26 noiembrie, deși consilierii generali încă nu s-au înțeles cu privire la prețul gigacaloriei. Negocierile continuă

Primarul susține că va continua să se implice în negocierile dintre consilierii generali și că va insista pe lângă Guvern ca Bucureștiul să primească o subvenție cât mai mare pentru acoperirea scupirii gigacaloriei.

„Voi continua discuțiile cu consilierii generali din majoritatea USR-PNL-PMP și, în paralel, voi insista la Guvern pentru ca primăria să obțină o sumă cât mai mare pentru acoperirea creșterii prețului gigacaloriei. Voi face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca bucureștenii să fie cât mai puțin afectați de creșterea costurilor cu încălzirea”, a precizat primarul.

Anunțul făcut de actualul primar vine după ce fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a publicat pe pagina sa de Facebook o adresă semnată de Nicușor Dan, prin care acesta propunea GCMB creșterea prețului gigacaloriei de la 164 de lei, la 280 de lei. În aceste condiții ar rezulta o scumpire a gigacaloriei plătite de bucureșteni de 70%.

Citește și: https://www.economica.net/pretul-gigacaloriei-platite-de-bucuresteni-ar-putea-creste-cu-70-din-decembrie-propunerea-primarului_544618.html

The post Nicușor Dan a convocat CGMB pe 26 noiembrie, deși consilierii generali încă nu s-au înțeles cu privire la prețul gigacaloriei. Negocierile continuă appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code