Editorial Eveniment Flux-stiri

Nume de companii celebre pe un site-ul clujust , folosit la șantaj și uz infracțional

Share this:

Numele și mărcile comerciale sunt expuse pe websiteul clujust.ro, deținut de țeparul defăimător Alin Golban (țepar defăimător întrucât menține taguri cu nume mai mult de 5 ani refuzând dreptul al ștergerea datelor personale, mințind totodată despre numărul de vizite pe siteul său).

Numele de Golban Alin Ionuț este celebru în procese de calomnie. Pe rolul autorităților se află în cercetare mai multe dosare penale privitoare la activitatea sa prespus infracțională de șantaj, trafic de influență, abuz, fals și evaziune fiscală.

Cu toate că sprijinirea unui făptuitor precum și a unui grup infracțional organizat constituie infracțiune, observăm cum companii celebre sunt folosite în finanțarea mijloacelor infracționale. Clujust este cunoscut în presă că posibil constituie un mijloc fraudulos de defăimare, calomnie și șantaj, evaziune fiscală , lucru arătat în anchetele ziaruldebanat.ro.

În numerele viitoare vom prezenta opinia acestor sponsori pe care îi vom întreba despre legătura lor cu clujust.

Dacă ați fost victima acțiiunilor lui Golban Alin Ionuț, iată un forum unde puteți expune și afla acțiunile sale https://www.newsnet.ro/forum/topic/despre-golban-alin-ionu%C8%9B-pfa-clujust-despre-%C8%9Beap%C4%83-fraud%C4%83-devalizare-evaziune-calomnie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code