Flux-stiri

O florărie din Marea Britanie a angajat un traducător de emoții. Ce presupune job-ul

  • Poetul va scrie mesajele care însoțesc buchetele de flori.
  • O florărie din Marea Britanie a angajat un traducător de emoții.
  • 80% dintre oameni se blochează când trebuie să transmită o urare.
  • 40% dintre britanici nu-și găsesc cuvintele și 30% se tem de greșeală.

Te iubesc, dar nu știu cum să-ți spun. Pentru asta a apărut o nouă meserie: traducătorul de emoții. O florărie din Marea Britanie nu atrage doar prin frumusețea buchetelor de flori, ci și pentru mesajele inspirate care însoțesc fiecare aranjament. Florăria a angajat o scriitoare să compună mesajele pentru clienții care nu-și găsesc cuvintele și se simt anxioși.

Conform cercetătorilor britanici de la compania Interflora, peste 80% dintre oameni se blochează când trebuie să transmită o urare prietenilor sau familiei. Aproape 40% nu-și găsesc cuvintele și peste 30% se tem să nu greșească.

Pe bilete sunt mesaje de dragoste, încurajatoare sau amuzante: „Nu m-am îndoit de tine nicio clipă”, „ești iubirea vieții mele, mereu ai fost, mereu vei fi” sau „Aș pune pauză când joc FIFA pentru tine”.

The post O florărie din Marea Britanie a angajat un traducător de emoții. Ce presupune job-ul appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 78 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code