NEWSNET

Economice

O superbă casă veche de 150 din Maramureș, restaurată și modernizată, scoasă la vânzare

Sotheby’s International România are în ofertă o superbă casă tradițională din Maramureș, veche de 150 de ani. Proprietarii au restaurat din temelii proprietatea în 2008 și i-au adus facilități moderne. Casei Cosma, așa cum a fost numită, nu-i lipsește nici poarta din lemn, tipic satelor maramureșene. Locuința se află în mijlocul unei livezi, iar terenul are o suprafață de 6.600 de mp. În partea din față a casei se află un pridvor tradițional cu sculpturi frumoase și bănci de șezut. De aici se poate admira o priveliște minunată asupra Munților Rodnei şi Țibleș, altitudinea fiind de 750 m. Prețul cerut este de 240.000 de euro. 

Casa are o suprafață de 139 de mp și oferă spațiu suficient pentru patru persoane. „Dacă pe dinafara casa își arata doar latura tradițională și oglindește frumusețea vremurilor de odinioară, la interior ea se transformă și se adaptează pentru a oferi tot confortul necesar vieții omului modern. Astfel, casa este complet utilată și mobilată cu mobilier de calitate premium și electrocasnice de top. La parterul casei se află o bucătărie spațioasă și bine echipată, camera de zi și baia, iar la etaj găsim un dormitor mare și un spațiu de dormit deschis. Grădina oferă spațiu pentru grătar, unul pentru foc de tabără și un foișor acoperit numai bun pentru a admira panorama de poveste alături de un pahar de horincă din pivniță și de un platou de bunătăți abia date jos de pe gratar”, se arată în descrierea proprietății.

Cele mai cunoscute obiective turistice din zonă sunt la mica distanță și pot fi vizitate cu ușurință. Printre cele mai cunoscute sunt: Sighetul Marmatiei (50 km), Cascada cailor (83 km), Cimitirul vesel de la Sapanta (68 km), Manastirea Barsana (25 km), Breb (42 km), iar aeroportul de la Baia Mare este la doar 90 km.

Sursa text și foto: Sotheby’s International România 

The post O superbă casă veche de 150 din Maramureș, restaurată și modernizată, scoasă la vânzare appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code