Economice

Oferta de muncă plătită cu salarii de 4.000 – 5.000 de lei net lunar. Lista posturilor pentru care se fac angajări

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă şi remunerate cu salarii nete cuprinse între circa 4.000 de lei şi 5.000 de lei pe lună.

O firmă recrutează lăcătuş mecanic pe salarii nete de 4.000 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are calificare de lăcătuş mecanic, experienţă de minimum patru ani în domeniu, e disciplinat, serios, ordonat.

Tehnician mentenanţă remunerat cu salarii nete de 4.000 de lei lunar.

„În perioada de inducţie (integrare în echipă n. red.), vei lucra în echipe multidisciplinare pentru a te adapta la specificul echipamentelor şi a putea ulterior să lucrezi independent. Se va oferi, de asemenea, instruire tehnică pentru adaptare la specificul echipamentelor şi clienţilor. Vei fi imaginea firmei, interacţionând foarte strâns cu clienţii, de aceea atitudinea ta va fi profesionistă”, spun angajatorii în anunţul de recrutare.

Tehnician service ofertat cu salarii nete de 4.500 – 5.000 lei pe lună.

În rolul de technician service vei fi promotorul companiei și interfața noastră în relația cu clienții, spun angajatorii. Se califică pentru acest post oamenii care au foarte bune abilităţi de comunicare, au competenţe în electromecanică, hidraulică, pneumatică, rețelistică, electricitate, cunosc engleza la nivel conversaţional, sunt responsabili şi dispuşi să se perfecţioneze.

Inginer RVT şi EGIU recrutat pe salarii de 5.000 de lei net lunar.

O firmă din domeniul instalaţiilor termice şi electrice angajează ingineri cu atestat de RVT şi cu autorizaţie de instalatori în domeniul gazelor naturale tip EGIU.
Angajatorii caută oameni care au obligatoriu atestat RVT ISCIR, autorizaţie de instalatori gaze naturale tip EGIU, permis de conducere categoria B, care sunt orientaţi spre rezolvarea problemelor şi care sunt organizaţi.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii nete de 5.000 de lei lunar, maşină de serviciu, diurnă, potrivit anunţului de recrutare.

The post Oferta de muncă plătită cu salarii de 4.000 – 5.000 de lei net lunar. Lista posturilor pentru care se fac angajări appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code