Economice

Ofertele de muncă şi salariile nete lunare oferite în ţară: consultant relaţii cu clienţii – de la 2.900 de lei, medic veterninar – de la 2.500 de lei

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă vacante în această perioadă, care includ pachetul salarial pe care firmele sunt dispuse să-l acorde la angajare.

Medic veterinar ofertat cu salarii nete cuprinse între 500 de euro şi 1.000 de euro lunar.

Spitalul veterinar Transilvania angajează medic veterinar responsabil, cu bune abilităţi de comunicare, cu spirit de ehipă şi flexibil.

Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii de la 500 de euro la 1000 de euro net lunar, dotări tehnice performante, mediu de lucru stimulativ, potrivit anunţului de recrutare.

Tehnician pentru filtrarea apei, plătit cu salarii de la 3.000 de lei la 3.500 de lei net lunar.

Karetech Ro angajează tehnician sisteme pentru filtrarea apei, pe care-l ofertează cu salarii nete de 3.000 de lei – 3.500 de lei lunar.

Candidatul potrivit pentru acest post are bune abilităţi de comunicare, are permis de conducere categoria B şi e rezistent la stres. Sunt avantajaţi la anagajare candidaţii care au absolvit o facultate cu profil tehnic sau care au experienţă în domeniul instalaţiilor, potrivit anunţului de recrutare.

Consultant relaţii cu clienţii, ofertat cu salarii nete de la circa 2.900 de lei lunar.

Tavex Gold angajează consultanţi relaţii cu clienţii, pe salarii care pornesc de la circa 2.900 de lei lunar. Angajatorii caută pentru acest post oameni responsabili, cu gândire logică, dispuşi să-şi ajute colegii şi clienţii, conform anunţului de recrutare.

Manager de restaurant, ofertat cu salarii nete de la 3.500 de lei la 5.000 de lei lunar.

Dodo Pizza angajează manager de restaurant cu cel puţin un an experienţă într-un post similar sau doi ani experienţă ca asistent store manager. Candidatul potrivit pentru acest post are cunoştinţe solide despre indicatorii financiare ai unei unităţi de administraţie publică şi ştie cum să-i atingă, are cunoştinţe medii de engleză şi abilităţi de planificare, potrivit anunţului de recrutare.

 

The post Ofertele de muncă şi salariile nete lunare oferite în ţară: consultant relaţii cu clienţii – de la 2.900 de lei, medic veterninar – de la 2.500 de lei appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code