Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 5 iunie 2022. Invitat, ora 21.55: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL

În doar un an și jumătate, PNL a schimbat trei președinți, partidul s-a fracturat și, deși are premierul României, s-a aliat cu fosta Opoziție – PSD, care a ajuns să aibă un cuvânt mai greu de spus în actul guvernării decât PNL.

Cum a ajuns unul dintre partidele istorice ale României într-o asemenea situație, cât au contat dorințele președintelui Klaus Iohannis în deciziile PNL, cum stă PNL în sondaje și în ce controverse este implicat Lucian Bode, propulsat numărul doi în PNL, afli de la Rareș Bogdan, europarlamentar și prim – vicepreședinte PNL.

Despre cum rezolvă PNL problemele din pachetul de legi pe securitatea națională și de ce promisiunea din campania electorală privind tăierea tuturor pensiilor speciale – nu s-a îndeplinit nici până în prezent, vezi duminică, de la 21.55, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News, în care invitat este europarlamentarul și prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

The post OFF/ON THE RECORD, 5 iunie 2022. Invitat, ora 21.55: Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code