Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD, 8 mai 2022. Invitat: Adrian Toni Neașcu, avocat, fost membru CSM

OOTROOTR

CCR a dat înapoi pensiile speciale ale parlamentarilor, în timp ce scandalurile se țin lanț de autoritatea unică de jurisdicție constituțională din România. Despre decizia CCR pe pensiile parlamentarilor, despre scandalurile interne din CCR dar și despre numirile controversate făcute de partidele politice ale coaliției de guvernământ, îți explică Adrian Toni Neacșu, avocat, fost judecător și fost membru în Consiliul Superior al Magistraturii.

Care sunt standardele europene în privința numirilor în Curțile Constituționale, în ce situație a ajuns CCR, care este scopul real al numirilor controversate, în ce situație a ajuns CSM, cum dau târcoale Justiției serviciile de informații, cum consideră practicienii că funcționează Justiția în România și ce soluții sunt – despre toate acestea îți vorbește Adrian Toni Neacșu, duminică, de la ora 21.55, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD, 8 mai 2022. Invitat: Adrian Toni Neașcu, avocat, fost membru CSM appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code