Economice

OMNIASIG a înregistrat prime brute subscrise de peste 1,6 miliarde lei în 2021, în creștere cu peste 15%

Activitatea companiei, adaptată în continuare la contextul pandemic și social, a avut în centru grija față de angajați, relația cu clienții, partenerii și oferirea acestora a unei experiențe cât mai plăcute și rapide în accesarea produselor și serviciilor OMNIASIG, se specifică în comunicatul transmis de companie.

Valoarea totală a primelor brute subscrise de companie în cursul anului trecut a fost de peste 1,6 miliarde lei, în creștere cu peste 15% comparativ cu nivelul anului precedent. De asemenea, valoarea totală a despăgubirilor plătite de companie în 2021 s-a ridicat la peste 940 de milioane de lei, procesul de soluționare a daunelor fiind permanent dezvoltat și optimizat prin investiții constante.

Situația generală la nivel național și european a continuat să fie un factor care a stimulat în rândul asiguraților procesul de conștientizare a nevoii de servicii medicale de calitate. Astfel, linia Asigurărilor de Sănătate, prin produsul OMNI+, a continuat să crească puternic.

Prin asigurarea OMNI+, asigurații au acces la o rețea de peste 1.000 de clinici partenere OMNIASIG la nivel național, precum și în orice altă clinică din România din afara rețelei de parteneri, cu rambursarea costurilor serviciilor medicale efectuate, în maxim 7 zile lucrătoare de la depunerea documentației complete. În cursul anului 2021, compania a plătit aproape 100.000 de dosare de daună deschise pe asigurări de sănătate.

O ușoară tendință de creștere s-a remarcat și în cazul segmentului Property (asigurările de incendiu și calamități naturale), unde valoarea subscrierilor a ajuns anul trecut la peste 250 de milioane de lei.

În 2021, asigurările auto, Casco și RCA, au înregistrat ambele o creștere a primelor brute subscrise. Și totalul despăgubirilor plătite pe cele două linii, cumulat, a crescut față de anul precedent.

Călătoriile și turismul, la nivel intern și internațional, au cunoscut în ultimii doi ani o schimbare generală a condițiilor și regulilor de transport, astfel că starea de pandemie a influențat direct apetitul și deschiderea pentru deplasări, aspecte care au impactat în mod direct și linia Asigurărilor de Călătorie, care a înregistrat o scădere comparativ cu anul 2020.

 

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code