Economice

One United Properties demolează clădirea Eliade Tower, cumpărată recent cu 9,5 milioane de euro

One United Properrties va demola clădirea Eliade Tower, care a fost cumpărată recent. În locul ei ar putea fi construit un hotel de cinci stele.

„Eliade Tower este o clădire veche de bioruri, care este vecină exact cu One Floreasca City. Terenul pe care stă e mai mare de 4.200 de mp. Analizăm care este cea mai bună folosință pentru acest teren. Cel mai probabil o să intenționăm să demolăm și să construim un nou turn în locul celui vechi. Una dintre opțiuni ar putea fi să dezvoltăm un hotel de cinci stele cu reședințe exclusiviste în jumătatea superioară a turnului. În paralel, în timp ce analizăm, colectăm și 500.000 de euro pe an din chirii din această clădire”, a declarat Victor Căpitanu, CEO și cofondator al One United Properties în cadrul teleconferinței susținută cu investitorii la prezentarea rezultatelor financiare pe primele nouă luni din acest an.

Clădirea de birouri are o suprafață închiriabilă totală de peste 8.000 de mp distribuiti pe 10 etaje și este închiriată în proporție de 50%.

One United a construit One Floreasca City

Profit în creștere pentru One United Properties

One United Properties a raportat afaceri și profit în creștere pentru primele nouă luni din acest an, a anunțat compania. Deși a vândut mai puține locuințe, venitul net din vânzarea de proprietăți rezidențiale a fost mai mare cu 100 de milioane de lei față aceeași perioadă a anului trecut.

Dezvoltatorul a raportat o cifră de afaceri consolidată de 908,8 milioane de lei, în creștere cu 45% față de aceeași perioadă a anului trecut. Creșterea cifrei de afaceri a fost susținută de creșterea cu 15% a veniturilor din vânzarea proprietăților. Venitul net obținut din vânzarea de locuințe a fost de 278,3 milioane de lei, cu 56% mai mult față de primele trei trimestre din 2021, datorită faptului că dezvoltările majore se apropie de finalizare.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code