Economice

Orbital București: A fost lansată licitația pentru DR4 – Nord Expres

Vineri, 30 septembrie, a fost publicat anunțul de licitație pentru Elaborare documentație tehnică Studiu de Fezabilitate (SF), elaborare Proiect pentru Autorizarea Executarii Lucrarilor de Construire (PAC) si obtinerea Autorizatiei de Construire (AC) pentru obiectivul de investiții „ORBITAL BUCURESTI DRUMUL RADIAL 4 (DR 4- NORD EXPRES)”.

Valoarea estimată a achiziției este cuprinsă între 16,90 milioane de lei și 19,97 milioane de lei. Finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14 noiembrie 2022, potrivit calendarului actual din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Durata contractului va fi de 12 luni.

??? – ???? ??????, cu o lungime de 12,59 km realizează conexiunea localității Corbeanca la Autostrada A0, apoi se prelungește spre DNCB și Bulevardul Poligrafiei. Costul total estimat al construcției este de 102,3 milioane de euro cu TVA.

ADIZB a mai lansat până acum licitație pentru DR1 – Vest Expres (Ciorogârila – A0 – Domnești – Centura București – Bulevardul Timișoara) și DR9 – Sud Expres (Gara Progresul – Bd. Metalurgiei – Berceni – Centura București – A0 – Vidra)..

Drumurile radiale vor uni Capitala și 30 de localități din Ilfov de actuala centură și de viitoarea Autostradă de Centură a Capitalei (A0). În total, cele zece drumuri radiale înseamnă aproape 100 de kilometri de drum nou.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code