Economice

Orbital București: Trei oferte pentru studiul de fezabilitate al DR4 – Nord Expres, drumul radial ce va lega Corbeanca de Capitală

Cele trei oferte, depuse până la termenul limită de luni, 14 noiembrie, provin de la:

1. Asocierea GRAFIC TENDS (Leader),STUDIO CORONA S.R.L. CIVIL ENGINEERING,
2. Asocierea SC EXPLAN SRL (Leader),SC GEOLOGIC SITE SRL,D P CONSULT,
3. Asocierea: ARTEHNIS (Leader),EAST WATER DRILLINGS,COMPLEX DESIGN SRL

Pe 30 septembrie 2022, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București a lansat la licitație studiul de fezabilitate necesar construirii Drumului Radial 4 – Nord Expres.

Valoarea estimată a achiziției este cuprinsă între 16,90 milioane de lei și 19,97 milioane de lei. Durata contractului va fi de 12 luni.

Finanțarea va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

𝗗𝗥𝟰 – 𝗡𝗼𝗿𝗱 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀, cu o lungime de 12,59 km realizează conexiunea localității Corbeanca la Autostrada A0, apoi se prelungește spre DNCB și Bulevardul Poligrafiei. Costul total estimat al construcției este de 102,3 milioane de euro cu TVA.

Din cele 10 drumuri radiale, până acum au mai fost lansate licitații pentru DR1 – Vest Expres (Ciorogârila – A0 – Domnești – Centura București – Bulevardul Timișoara) și DR9 – Sud Expres (Gara Progresul – Bd. Metalurgiei – Berceni – Centura București – A0 – Vidra).

Drumurile radiale vor uni Capitala și 30 de localități din Ilfov de actuala centură și de viitoarea Autostradă de Centură a Capitalei (A0). În total, cele zece drumuri radiale înseamnă aproape 100 de kilometri de drum nou.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code