Economice

Pasajul Metalurgiei: Imagini de pe cel mai nou șantier de infrastructură rutieră din Capitală VIDEO

Denumit “Europa Unită”, noul pasaj rutier suprateran va avea o lungime de peste 650 de metri și două benzi de circulație pe fiecare sens pentru a fluidiza traficul într-una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucureștiului.

Lucrările la acest obiectiv au început în februarie 2022 și vor fi finalizate în aproximativ 18 luni, anunța pe 23 martie Primăria Sectorului 4.

pasaj metalurgiei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Până în acest moment au fost executate forajele necesare montării celor patru piloni de susținere ai pasajului, urmând ca în zilele următoare să fie testată rezistența celor 32 de coloane din structura de bază a construcției. Apoi, lucrările vor continua cu armarea fundațiilor pilonilor de susținere”, precizau reprezentanții PS4.

pasaj metalurgiei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Constructorii au început deja testele la coloanele structurii de rezistență a pasajului ”Europa Unită” din zona Metalurgiei. Urmează armarea, cofrarea și betonarea radierelor aferente structurii de rezistență a pasajului”, spune Ionuț Ivașca, autorul imaginilor video cu noul șantier.

Valoarea estimată a investiției în acest pasaj este de 73 de milioane de lei, proiectul fiind propus spre finanțare prin Programul Anghel Saligny.

 

Pasajul Metalurgiei, sursa foto – video: PS4, Ionuț Ivașca

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code