NEWSNET

Economice

Patronii Zara duc noul concept de magazin, testat în Plaza România, la Constanța. Au deschis pe două niveluri în City Park Mall

Grupul spaniol de fashion Inditex deschide un nou magazin Zara în Constanța, în cadrul principalului centru comercial tip mall din oraș – City Park Mall, potrivit unui comunicat al City Park. Potrivit sursei citate,  noua unitate este aliniată celui mai recent concept global de magazin, testat de companie deja în Plaza România.

Noul concept ZARA, regăsit în magazinul din Plaza România din octombrie anul trecut, era disponibil doar în alte locații flagship ale brandului, din străinătate.

Noua imagine de magazin se concentrează pe cele mai noi colecții prezentate într-un cadru ambiental mult mai rafinat și sustenabil. Magazinul ZARA din City Park Mall se întinde pe două niveluri, iar designul aparține echipei proprii de arhitecți. Sustenabilitatea este asigurată prin intermediul tehnologiei – sistem de iluminat LED, setarea temperaturii ambientale, consum de apă cu temporizator etc. În plus, brandul comercializează articole Join Life din materiale biodegradabile, precum Modal, Tencel, Lyocel, bumbac bio, cașmir, in, iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

ZARA reciclează selectiv deșeurile și oferă clienților opțiunea de a dona articole de îmbrăcăminte în containerele Take Back instalate în magazin, program prin intermediul căruia au fost colectate și reciclate peste 30 de tone de textile numai în 2021, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie Sector 6.

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber.

În 2020, Inditex România SRL, firmă care operează magazinele Zara, Bershka și Oysho, și-a diminuat vânzările de la aproximativ 944,6 milioane de lei în 2019 la 643,5 milioane de lei.

The post Patronii Zara duc noul concept de magazin, testat în Plaza România, la Constanța. Au deschis pe două niveluri în City Park Mall appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code