NEWSNET

Economice

Patru oferte au fost depuse pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și de fezabilitate pentru construirea Variantei Ocolitoare Iași Est

Cei patru ofertanți sunt: Consitrans S.R.L., Inpro Muhendislik Musavirlok Anonim Sirketi, Proiect Construct Regiunea Transilvania S.R.L. și Asocierea SPC Elite Consulting S.R.L. – Lider de asociere /Specialist Smart Group S.R.L. – Asociat.

Valoarea estimată a contractului este de 4.146.843,27 de lei fără TVA, iar durata este de 18 luni de la data de începere a acestuia. Din această perioadă, două luni sunt alocate Studiului de Prefezabilitate, patru luni sunt alocate pentru elaborarea documentației necesare licitării ulterioare a contractului de execuție a lucrărilor și pentru depunerea aplicației necesare finanțării din fonduri europene nerambursabile și 12 luni sunt alocate Studiului de Fezabilitate.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentației de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice.

 

 

The post Patru oferte au fost depuse pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și de fezabilitate pentru construirea Variantei Ocolitoare Iași Est appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code