Flux-stiri

Pentru prima dată în peste 25 de ani, România a fost scoasă de SUA de pe lista de supraveghere a protejării drepturilor de proprietate intelectuală

  • Țara noastră are capacitatea de a depăși limitele semnalate anterior cu privire la protejarea drepturilor proprietăților intelectuale.
  • România a fost recunoscută ca partener de încredere pentru Statele Unite ale Americii din punct de vedere al protecţiei proprietăţii intelectuale”, a spus un purtător de cuvânt al Guvernului.
  • Anul 1995 a fost primul an în care numele țării noastre a fost inclus pe „Lista de Atenționare”.

După mai mult de 25 de ani, România, pentru prima dată, a fost scoasă de către Statele Unite ale Americii de pe lista de supraveghere a protejării drepturilor de proprietate intelectuală.

Acest lucru înseamnă că țara noastră are capacitatea de a depăși limitele semnalate anterior cu privire la protejarea drepturilor proprietăților intelectuale.

România a fost recunoscută ca partener de încredere pentru Statele Unite ale Americii din punct de vedere al protecţiei proprietăţii intelectuale. Se întâmplă asta, pentru prima dată, după mai bine de 25 de ani.

Reprezentantul pentru Comerţ al Statelor Unite, agenţia Guvernului SUA, care se ocupă de relaţiile comerciale internaţionale, a publicat ieri raportul special 301 pentru anul în curs, în care, pentru prima dată, România este, după mai bine de 25 de ani, scoasă de pe lista de supraveghere”, a spus un purtător de cuvânt al Guvernului.

România are capacitatea de a depăşi limitele semnalate în mod repetat de partenerul transatlantic

„Această listă este un watchlist care a inclus România timp de mai bine de 25 de ani. Scoaterea de pe această listă este o recunoaştere formală că avem capacitatea de a depăşi limitele semnalate în mod repetat de partenerul transatlantic privind protejarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Eliminarea ţării noastre de pe această listă reflectă recunoaşterea progreselor pe care România le-a făcut în ultimul an, în mod special pentru a îmbunătăţi protecţia şi aplicarea drepturilor de proprietate intelectuală, precum şi atenţia Guvernului României în a eficientiza acest domeniu, printr-o contribuţie majoră la dezvoltarea economică şi socio-culturală”, a mai declarat acesta.

Anul 1995 a fost primul an în care numele țării noastre a fost inclus pe „Lista de Atenționare”. După trei ani, s-a regăsit în fiecare an, din 1999 și până în 2021.

The post Pentru prima dată în peste 25 de ani, România a fost scoasă de SUA de pe lista de supraveghere a protejării drepturilor de proprietate intelectuală appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code