Economice

Pompierii din Bacău caută un avion ultraușor prăbușit

„Pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în pădurea din zona localităţii Buhoci în urma unui apel care anunţă un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni. Spre locul indicat se deplasează o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare şi o autospecială SMURD”, a declarat maiorul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a precizat că pompierii au fost anunţaţi de reprezentanţii Romatsa de un posibil accident aviatic.

„În urmă cu circa 30 de minute, pompierii băcăuani au fost anunţaţi de Romatsa cu privire la faptul că s-a primit un mesaj de alertă de pe costumul unui pilot de avion ultrauşor, într-o zonă împădurită de la limita comunelor Buhoci şi Ungureni. În acest moment, poliţiştii efectuează căutări, împreună cu echipajele de pompieri”, a arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Potrivit Ministerului Apărării Naţionale, avionul care s-ar fi prăbuşit nu este unul militar.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code