Economice

Popeyes România lucrează la deschiderea celui de al patrulea restaurant din București

Lanțul american de restaurante tip fast food Popeyes lucrează deja la inaugurarea celei de a patra  unitate din București, ce va fi amplasată în centrul comercial Drumul Taberelor, operat de dezvoltatorul imobiliar Ceetrus România (fostul Immochan), potrivit informațiilor Economica.

Săptămâna trecută, lanțul a anunțat că, în data de 30 iulie, va deschide a doua unitate, în centrul comercial în ParkLake Shopping Center, iar un alt  restaurant urmează a fi deschis  în Afi Cotroceni. „Numărul foarte mare de clienți și feedback-ul pozitiv din partea acestora sunt încă o dovadă că oaspeții noștri apreciază calitatea și gustul unic Popeyes.  Suntem nerăbdători să venim si mai aproape de fiecare comunitate cu noi deschideri, iar în următoarea perioadă planul de expansiune va fi unul foarte alert, care nu doar va servi mai mulți fani Popeyes, dar va genera și sute de joburi cu un impact pozitiv pe piața locală”, declara Mihaela Lungu, chief marketing officer Popeyes România.

În urma acordului exclusiv semnat anul trecut cu PLK Europe GmbH®, compania Sterling Cruise, dezvoltator exclusiv al brandului Popeyes în România, va inaugura primul restaurant Popeyes pe piața locală în luna aprilie. Planurile de extindere a brandului sunt ambițioase: peste 90 de restaurante, în următorii zece ani.

Popeyes a deschis primul restaurant din România pe 9 aprilie, în Băneasa Shopping City. Lanțul este operat de Sterling Cruise, în calitate de dezvoltator exclusiv obținut în urma unui acord exclusiv semnat în 2021 cu PLK Europe GmbH.

Compania Popeyes a deschis primul restaurant în anul 1972, în New Orleans, Louisiana, şi a ajuns unul dintre cei mai mari jucători din piaţa restaurantelor de tip fast-food din lume.
Compania americană a anunţat la finalul anului trecut că va deschide primul său restaurant din România în anul 2022.
La 23 februarie, Popeyes a început recrutările pentru prima sa echipă din ţara noastră.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 21 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code