Economice

Porsche Design și AGON by AOC lansează un nou monitor pentru gameri, inspirat din înfățișarea unei mașini sport Porsche

Ecranul premium de 80 cm/31,5″ are un design unic, inspirat de caracteristicile și înfățișarea unei mașini sport Porsche. Îmbinând performanțele ridicate și finisajele superioare, PD32M este perfect adaptat pentru competițiile intense, satisfăcând chiar și cei mai exigenți gameri, datorită rezoluției clare 4K, refresh rate-ului de 144 Hz și timpului de răspuns GtG de 1 ms. Modelul Porsche Design AOC AGON PRO PD32M dispune de tehnologia de iluminare de fundal MiniLED și suport DisplayHDR 1400, creând o experiență vizuală memorabilă.

„Împreună cu Porsche Design am creat un nou monitor de gaming unic și extrem de capabil. Fiind un dispozitiv cu adevărat multifuncțional, PD32M prezintă caracteristici care îi vor atrage atât pe jucătorii experți și ambițioși, cât și pe creatorii de conținut, permițându-le să își îmbunătățească performanța și productivitatea”, precizează Stefan Sommer, Director Global Marketing TPV.

Design funcțional inspirat de mașinile sport

Funcționalitatea standului modelului PD32M îi dictează forma. Rigiditatea și robustețea sunt elemente cheie în industria jocurilor iar prin urmare, aceste caracteristici sunt aplicate subtil  ramei și standulului sablat din aluminiu. Caracteristica de a fi compact este de o importanță majoră pentru monitoare, prin urmare, designul carcasei pentru ecran urmează aranjamentul funcționalal al componentelor interne. Acest lucru are ca rezultat suprafețe conice care se unesc cu partea din spate ce ascunde componentele interne.

Trasee vizuale separate au fost incluse pentru a fi ghidat către diferite mufe.  Partea posterioară a ecranului este conică în părțile laterale, cu o ușoară înclinare, creând o formă trapezoidală, care include inserții de plasă metalică pentru răcire și difuzoare. Aceste zone sunt de asemenea indirect retroiluminate RGB pentru a exprima dinamismul și pentru a completa discret experiența jocului. Alte elemente subtile, precum banda de răcire orizontală retroiluminată, sunt inspirate de prizele de aer întâlnite pe mașinile sport. Branding-ul produsului este, de asemenea, prezentat într-o manieră vibrantă, prin intermediul unui logo proiectat, interschimbabil.

xperimentează performanța înaltă

Nu doar designul este cel care diferențiază monitorul de alte monitoare pentru gaming de pe piață; monitorul mare de 31,5″ stă  sigur și ferm pe birou și este reglabil pe înălțime pentru o poziționare ergonomică. Brațul suportă, de asemenea, pivotarea pentru orientarea pe verticală.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M are un panou plat IPS (AAS), care reproduce 1,07 miliarde de culori pentru a afișa chiar și diferențele subtile de nuanțe. De asemenea, este foarte precis din punct de vedere cromatic, cu o acoperire de 97% a spațiului de culoare DCI-P3, pentru a obține culori și nuanțe realiste. Prin integrarea tehnologiei de ultimă generație MiniLED backlight, monitorul dispune de 1.152 de zone de intensitate, care se pot ilumina individual în funcție de conținutul imaginii. Capabil să afișeze atât lumina orbitoare a soarelui, cât și umbre negre foarte intense în același cadru, modelul deține cea mai înaltă certificare HDR, DisplayHDR 1400. Cu o luminozitate de până la 1.400 nits, acesta eclipsează luminozitatea obișnuită de ~300 nits a monitoarelor moderne destinate jocurilor.

Panoul IPS funcționează la o rezoluție 4K (3840 x 2160), la o rată de reîmprospătare rapidă de 144 Hz. Cu un timp de răspuns GtG real de 1 ms, așa-numitul „ghosting” între cadre este practic eliminat. Prin includerea funcției Adaptive-Sync, noul dispozitiv este capabil sa afișeze rata de reîmprospătare variabilă (VRR), eliminând artefactele precum tearing-ul și stuttering-ul. Monitorul se adresează atât jucătorilor de pe PC, cât și celor de pe console, datorită porturilor DisplayPort 1.4 și celor două porturi HDMI 2.1. În plus, monitorul acceptă dispozitive 4K 120 Hz  prin USB-C, precum și console de generație actuală prin HDMI 2.1.

Porsche Design AOC AGON PRO PD32M este disponibil în magazinele Porsche Design, online sau la distribuitorii autorizați la prețul de 9.739 lei.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code