Economice

Posturile pentru care se fac angajări pe salarii de la 4.500 de lei la 10.000 de lei net: director tehnic sisteme de securitate, arhitect, inginer, Business Development Representative

Economica.net vă prezintă câteva dintre ofertele de muncă disponibile în această perioadă şi salariile oferite de angajatori.

Business Development Representative recrutat în Bucureşti pe salarii nete de 6.000 de lei lunar de către firma Pynbooking.

Pynbooking, o firmă cu capital autohton care dezvoltă sistemele software pentru industria ospitalităţii, caută candidatul potrivit pentru postul de Business Development Representative care să vândă soluții de Software as a Service (SaaS) către companii din industria HoReCa la nivel naţional şi internaţional.
Pentru acest post angajatorii caută un candidat care are cunoştinţe solide de engleză, cu experienţă în vânzări business-to-business (B2B), cu bune abilităţi de persuasiune, cu excelente abilităţi de comunicare şi care e pasionat de tehnologie, aplicaţii, automatizări.
Angajatorul oferă candidatului selectat pentru acest post salariu fix de 6.000 de lei net lunar, comision variabil în funcție de rezultate şi tichete de masă, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Director tehnic sisteme de securitate recrutat în Bucureşti de firma de securitate Ok Guard pe salarii nete cuprinse între 4.500 de lei şi 5.000 lei net în perioada de probă, conform anunţului de recrutare consultat de Economica.net.

Se califică pentru acest post abolvenţii de studii superioare cu profil tehnic, cu atestat de inginer sisteme de securitate şi care au minimum doi ani experienţă în instalarea şi întreţinerea sistemelor de detecţie şi stingere incendiu, efracţie, CCTV, control acces, interfonie şi videointerfonie.

Arhitect şi inginer coordonare atelier confecţii metalice, recrutaţi în Bucureşti de firma Brass&Wood Design pe salarii de circa 9.900 de lei net (2.000 de euro net lunar), conform anunţurilor de recrutare consultate de Economica.net.

Firma Brass&Wood Design angajează şi pe postul de lăcătuş cu experienţă în confecţii metalice pe salarii de circa 5.900 de lei net lunar (1.200 de euro).
Cu salarii nete de 5.000 de lei sunt ofertaţi instalatorii şi montatorii de tubulatură, cu studii medii şi cel puţin doi ani experienţă în montarea conductelor de ventilație, recrutaţi de firma Hospital Technical Solutions în Bucureşti şi Timişoara, potrivit anunţurilor de angajare consultate de Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 32 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code