NEWSNET

Economice

PPF Real Estate a investit circa un milion de euro în reamenajarea parterului clădirii de birouri Metropolis Center din București

Parterul reproiectat din Metropolis Center a fost reamenajat și are acum o recepție nouă, săli de ședințe complet mobilate, proiectate pentru a fi utilizate de chiriașii clădirii și o cafenea. În plus, capacitatea cantinei a fost extinsă prin transformarea unei părți din fostul hol din clădirea B în spațiu de restaurant. La acest nivel există, de asemenea, zone de relaxare cu mese mici și canapele, pentru chiriași și vizitatori. Lucrările de construcție au fost derulate pe parcursul mai multor luni și s-au încheiat în luna noiembrie.

Clădirea are o suprafață de 19.000 mp de spatii de birouri si retail și este ocupat în totalitate de chiriași precum Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Imfage, Tecton și alți.

Parte a PPF Group, PPF Real Estate administrează active care depășesc 2,5 miliarde de euro pe piețele imobiliare din Europa, Rusia și SUA. Pe plan local, compania deține și administrează două clădiri de birouri clasa A+, ambele situate în centrul Bucureștiului – Crystal Tower și Metropolis Center, cu o suprafață totală închiriabilă de 35.000 mp.

 

The post PPF Real Estate a investit circa un milion de euro în reamenajarea parterului clădirii de birouri Metropolis Center din București appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 12 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code