Economice

Prelungirea Ghencea: Tronsonul Brașov – Râul Doamnei ar putea fi gata în vară. Numărul muncitorilor de pe șantier a crescut la 100

„Ieri, 15 februarie am fost pe șantierul Supralărgirii Prelungirea Ghencea și apoi am vorbit la telefon cu directorul TCMB – Trustul de Clădiri Metropolitane, executantul lucrării”, spun reprezentații Inițiativa Prelungirea Ghencea.

Potrivit lor, a fost mărit numărul de muncitori pe șantier, la 100 de oameni. De asemenea, se lucrează pe partea dreaptă la relocarea conductelor de apă și canalizare, a rețelelor electrice, cablu și telecom iar pe partea stângă la finalizarea trotuarelor.

„Vor finaliza tronsonul Brașov – Râul Doamnei în vara asta, cu rețelele de utilități, cu trotuare și piste biciclete”, mai spun reprezentanții Inițiativa Prelungirea Ghencea.

Aceștia adaugă că muncitorii au început să lucreze și pe tronsonul Brașov – capătul tramvaiului 41 la realizarea a două benzi auto.

În toamna anului trecut, primarul Capitalei Nicușor Dan invoca lispa de fonduri pentru extinderea liniei de tramvai pe Prelungirea Ghencea, așa cum prevedea inițial proiectul.

Lucrările au început în septembrie 2019, iar durata de execuție urma să fie de 24 de luni de la predarea amplasamentului pentru toate etapele de execuţie. Valoarea contractului de lucrări este de 345,5 milioane de lei fără TVA.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code