Flux-stiri

Premierul Ciucă – mesaj la #Stand Up For Ukraine: „Sunt vremuri pentru solidaritate, curaj și umanitate”

  • România este alături de copiii, femeile și civilii care suferă din cauza războiului, a spus premierul Nicolae Ciucă la evenimentul internațional „Stand Up For Ukraine”.
  • În cadrul evenimentului, comunitatea internațională se mobilizează pentru strângerea de fonduri în beneficiul cetățenilor strămutați în Ucraina și pentru refugiații ucraineni.
  • Evenimentul mondial de strângere de fonduri „Susţinem Ucraina” a fost convocat în comun de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

România este alături de copiii, femeile și civilii care suferă din cauza războiului, a spus premierul Nicolae Ciucă la evenimentul internațional „Stand Up For Ukraine”.

Guvernul României este alături de Ucraina, de milioanele de copii, femei și civili care suferă din cauza războiului”, a spus premierul Nicolae Ciucă la evenimentul „Stand Up For Ukraine”.

În cadrul evenimentului, comunitatea internațională se mobilizează pentru strângerea de fonduri în beneficiul cetățenilor strămutați în Ucraina și pentru refugiații ucraineni.

Sunt vremuri pentru solidaritate, curaj și umanitate. Este timpul să dovedim puterea bunătății din sufletele noastre. Cu toții sperăm la pace, dar până atunci suntem cu toții alături de Ucraina”, a adăugat șeful Executivului.

Evenimentul mondial de strângere de fonduri „Susţinem Ucraina” a fost convocat în comun de preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi de prim-ministrul Canadei, Justin Trudeau.

The post Premierul Ciucă – mesaj la #Stand Up For Ukraine: „Sunt vremuri pentru solidaritate, curaj și umanitate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code