Economice

Primăria Sectorului 1 angajează recenzori. Vor fi plătiţi cu 3,5 şi 7 lei per chestionar, în funcţie de secţiunea completată

Se califică pentru acest post candidaţii care au cel puţin 18 ani împliniţi, cel puţin studii medii absolvite, nu au cazier juridic, ştiu să utilizeze tableta şi sunt dispuşi la munca pe teren.

„Persoanele care se optează pentru activitatea de recenzor în teren vor fi instruite de către o structură specializată din cadrul Institutului Național de Statistică. Instruirea se va finaliza cu un test, respectiv o activitate de recenzare prin intermediul tabletei. Programul este flexibil, atât dimineaţa, cât și după-amiaza, iar plata recenzorilor se va face în funcție de numărul de chestionare completate față în față, chestionarul fiind compus din mai multe secțiuni cu grade de complexitate diferite, la un tarif de 7 lei pentru secțiunea pentru recenzarea persoanei și 3,5 lei pentru secțiunea pentru recenzarea locuinței”, spune angajatorul în anunţul de recrutare consultat de Economica.net. De exemplu, în cazul recenzării unei familii compuse din trei membri și o locuință, remunerația obţinută de recenzor va fi de 24,5 lei.
Amănunte despre acest post găsiţi la acest link.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code