NEWSNET

Economice

Primăria Sectorului 3 a scos la licitație construcția a două pasaje pe Șoseaua Mihai Bravu

Durata lucrărilor prevăzute în contractul scos la licitație joi este de 24 luni (doi ani), potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

„Obiectul contractului îl reprezintă execuția lucrărilor privind construirea a două pasaje rutiere subterane în dublu sens, a unui pasaj pietonal subteran și lărgirea locală a Căii Dudești între Șos. Mihai Bravu și str. Caloian Județu în vederea realizării obiectivului de investiții <Creșterea mobilității urbane prin fluidizarea traficului auto pe șoseaua Mihai Bravu, de la intersecția cu str. Baba Novac până la intersecția cu str. Peneș Curcanul>”, se precizează în anunț.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22 noiembrie 2021, acestea urmând a fi evaluate până pe 22 mai 2022, conform calendarului actual din SEAP.

Potrivit unor informații transmise de Primăria Sectorului 3 la începutul anului, proiectul prevede:

– Construirea a două pasaje rutiere subterane pe direcția Șoselei Mihai Bravu la intersecțiile:
• Șos. Mihai Bravu – Calea Dudești – B-dul Camil Ressu și
• Șos. Mihai Bravu – Calea Vitan;
– Construirea unui pasaj pietonal subteran din dreptul stației de tramvai Laborator;
– Relocarea semaforului, respectiv a trecerii de pietoni de pe șos. Mihai Bravu (intersecție cu str. Baba Novac);
– Crearea a două benzi de circulație pe Calea Dudești în vederea măririi spațiului de stocare la semafor și a creșterii capacității de preluare a fluxurilor de trafic din intersecția Șos. Mihai Bravu – Calea Dudești – B-dul Camil Ressu spre Calea Dudești.

6 pasaje noi în Sectorul 3

La începutul anului, Primăria Sectorului 3 a prezentat o hartă (foto jos) cu detalii privind construirea a șase pasaje. Astfel, pe lângă Pasajul Cățelu, este ilustrat proiectul gigant al pasajului de sub Bulevardul Unirii, cel de la intrarea Autostrăzii Soarelui (A2) în Capitală, un pasaj la Ikea și alte două două pasaje rutiere subterane pentru fluidizarea traficului pe Șoseaua Mihai Bravu.

pasaje sector 3

The post Primăria Sectorului 3 a scos la licitație construcția a două pasaje pe Șoseaua Mihai Bravu appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code