NEWSNET

Economice

Primăria Sibiu a cumpărat 40 de autobuze noi ecologice

Instituția a făcut acest anunț pe pagina sa oficială de Facebook.

„Cele 40 de autobuze ecologice, recent achiziționate, pornesc treptat spre destinația ”Sibiu, România”! Primul este deja aici și se află în teste, la autobaza Tursib”, se specifică în anunțul făcut de Primărie.

Potrivit insituției, este vorba de cele mai noi modele de autobuze destinate transportului public, alimentate cu gaz natural comprimat, dotate cu motor Mercedes Benz, monitoare LED la bord, sistem de climatizare și sistem auxiliar de încălzire, rampă pentru accesul persoanelor cu dizabilități, WiFi și prize, la fiecare rând de scaune.

”Într-o perioadă de trei ani am reușit să cumpărăm 119 mijloace de transport noi, prin investiții din fonduri europene și resurse locale, în valoare totală de 191 de milioane de lei. Scopul acestor investiții planificate și coordonate a fost, pe de-o parte, înnoirea parcului auto, iar pe de altă parte, creșterea frecvenței de circulație a autobuzelor și extinderea traseelor de transport public. Oferim astfel o alternativă de mobilitate pentru sibieni, mai prietenoasă cu mediul, prin mijloace de transport moderne și confortabile”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Contractul achiziției de autobuze include și crearea unei aplicații mobile și a unui sistem de informare a călătorilor în stații, un sistem de e-ticketing modern, dar și unul de management al flotei pe trasee.

The post Primăria Sibiu a cumpărat 40 de autobuze noi ecologice appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code