Economice

Primarul Sectorului 6, despre trenul lui Nicușor Dan: Proiect faraonic și scump. Ia călători de nicăieri și îi lasă niciunde

„Decât să se insiste pe proiecte faraonice si scumpe, fără cap și coadă, cu trenuri urbane care iau calatori de nicăieri și îi lasă niciunde (eu încă mai aștept studiul ăla origine-destinatie), mai bine ne-am concentra pe lucruri mai realizabile cum ar fi reparerea liniilor de tramvai, investitii in transportul public de calitate și proritizarea acestuia in trafic. Chestiuni mai umane, mai urgente, mai utile, mai simple”, a scris primarul sectorului 6 pe pagina proprie de Facebook.

Acesta a adăugat că lumea s-a săturat de „mega proiecte prost fundamentate care nu se întâmplă sau care sunt nefezabile”.

„Oricum se bate pasul pe loc de doi ani, asa cum am spus că se va întâmpla încă de acum doi ani. Dacă cineva avea intenții seriose pe tema asta, măcar demara un PUZ. E prea târziu, prea putin. Just facts…”, a continuat Ciucu.

Potrivit lui, nu s-a avansat cu nimic în cazul trenului. „Bine că nu am așteptat cu Parcul Liniei după iluzoriul tren urban și i-am dat înainte ca sa poată respira nițel și cartierul Militari. Decât sa vin cu scuze, mai bine cu rezultate”, a mai spus edilul sectorului 6.

Acesta a pledat pentru derularea investițiilor realizabile și finalizarea acestora într-un orizont de timp decent. „Hai cu Prelungirea Ghencea, hai cu cele începute”, a îndemnat la final Ciprian Ciucu.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 9 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code