NEWSNET

Economice

Producătorul chinez Great Wall are planuri mari în Europa

Mai puțin cunoscută în Europa în ciuda unei prime încercări de expansiune la începutul anilor 2000, marca Great Wall are din nou planuri mari cu această regiune. Dacă prima încercare s-a bazat pe comercializarea unor vehicule cu prețuri reduse și chiar pe deschiderea unei uzine de asamblare în Bulgaria în 2012, acum producătorul chinez țintește zona vehiculelor electrice premium.

Cum însă zona premium a pieței auto presupune și servicii pe măsură pentru clienți, oficialii Great Wall au decis să creeze o întreagă infrastructură de comercializare și after-sales, această nouă entitate fiind gestionată din birourile diviziei europene a mărcii care tocmai au fost inaugurate la Munchen.

Totodată, pentru că marca Great Wall nu a fost suficient de bine primită în Europa, acum producătorul chinez încearcă să se impună oprin două branduri cu totul noi – Wey și Ora.

Primii pași au fost făcuți deja odată cu salonul auto de la Munchen (IAA) din această toamnă, atunci când a prezentat su SUV plug-in hybrid sub marca Wey și un vehicul complet electric purtând sigla Ora.

„Lansarea în Europa este o piatră de hotar importantă pentru Great Wall Motor. Avem obiective ambițioase și pentru această piață”, a declarat directorul general al Great Wall Motor Europe, Qiao Xianghua.

Șeful diviziei europene a Great Wall consideră că mărcile pe care le reprezintă vor trebui să creeze un „ecosistem” prin care clienții să poată interacționa cu ele, dar și să ofere un pachet complet de servicii, de la încărcarea mașinilor electrificate, până la întreținere și reparații. Totodată, va fi creată o platformă prin care clienții să se poată implica în dezvoltarea produselor existente și chiar în a celor viitoare.

The post Producătorul chinez Great Wall are planuri mari în Europa appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code