Economice

Profi își mută birourile din Anchor Plaza în Băneasa Aiport Tower, unde a închiriat peste 4.000 de mp

Profi va avea un nou sediu în București. Retailerul a închiriat mai bine de jumătate din clădirea deținută de Immofinanz peste drum de aeroportul Băneasa. Anchor Plaza.

Suprafața închiriată de Profi vizează spații de lucru și este amplasată la ultimele patru etaje ale clădirii, care are o suprafață totală de totală de 6.931 mp.

„Specificul actual al pieţei muncii personalului de specialitate impune să oferim în Bucureşti mai multe locuri de muncă pentru specialiştii noştri care nu iau în calcul posibilitatea de a se reloca la Timişoara. Ȋmbunătăţim constant standaradele din reţeaua noastră, astfel că ne reamenajăm birourile din Timişoara şi ne pregătim să mărim suprafaţa birourilor din Bucureşti pentru a oferi colegilor actuali şi viitori condiţii de muncă în pas cu tendinţele din companiile europene de top”, a declarat Pawel Musial, CEO & Executive Chairman la Profi Rom Food.

Immofinanz este unul dintre cei mai importanți investiori de pe piașa locală, cu un portofoliu a cărui valoare se apropie de 800 de milioane de euro. Compania are în România opt clădiri de birouri (10,4% din totalul portofoliului activ de clădiri de birouri) și cinci proprietăți de retail (18,5% din totalul proprietăților de retail active).

Profi este cel mai mare angajatori privat, cu 26.000 de angajați și aproape 1.600 de magazine în toată țara.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code