NEWSNET

Economice

Profi și Penny retrag de la vânzare mai multe loturi de pipote de pui și ficăței de pui contaminate cu Salmonella

”Vă informăm că s-a inițiat retragerea de la comercializare a produsului menționat mai sus, ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis”, a anunțat Profi pe pe site-ul ANSVSA.

Este vorba de produse congelate cu greutatea de 500 de grame. Numărul lotului contaminat fiind: 301021. Data de producție a acestuia este de 14.09.2021, iar data de expirare este de 14.09.2022.

Compania recomandă persoanelor care au cumpărat produsul din lotul menționat să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să il aducă înapoi în oricare magazin Profi. Contravaloarea va fi restituita, fără a fi necesara prezentarea bonului fiscal.

La rândul său, lanțul de magazine Penny a anunțat vineri pe pagina ANSVSA că retrage toate loturile de pipote de pui congelate furnizate de firma Copanex, sub brandul Ograda.

”Vă informam că societatea COPANEX SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului menționat mai sus, ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis la unele dintre loturile analizate. Pentru protejarea sănătații consumatorilor, recomandăm persoanelor care au achizitionat acest produs să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în oricare magazin Penny. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se specifică în anunțul postat pe site-ul ANSVSA.

Penny mai retrage din magazinele sale și lotul numărul 021121 de ficăței de pui congelat, produse tot de firma Copanex sub brandul Ograda. Data de producție a acestuia este de 17.08.2021, iar data expirării este de 17.02.2023.

”Vă informăm că societatea COPANEX SRL a inițiat retragerea de la comercializare a produsului menționat mai sus, ca urmare a evidentierii prezentei Salmonella enteritidis”, se menționează în anunțul de pe pagina Autorității.

Clienților care au cumpărat produsul respctiv li se recomandă să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în orice magazin Penny. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

The post Profi și Penny retrag de la vânzare mai multe loturi de pipote de pui și ficăței de pui contaminate cu Salmonella appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code