Economice

Program de buyback la Kaufland. Se oferă vouchere de 25% pentru echipamente electrice și electronice vechi

În perioada 14 – 30 octombrie, clienții a șase magazine Kaufland pot aduce echipamente electrice, electronice sau electrocasnice vechi și vor primi un voucher de 25% la achiziționarea unor electrocasnice noi mici, potrivit unui anunț al companiei care a demarat o campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice în parteneriat cu  Reverse Logistic Group (RLG).

Produsele vechi trebuie duse la standul RLG din incinta magazinelor participante, după cum urmează:

  • 14 – 16 octombrie – magazinele Kaufland București Tei și Kaufland Deva
  • 21 – 23 octombrie – magazinele Kaufland București Rahova și Kaufland Pitești Războieni
  • 28 – 30 octombrie – magazinele București Apărătorii Patriei și Kaufland Roman, Str. Artera Vest nr.2

Programul de colectare este cuprins între orele 15:00 – 19:00 vinerea, respectiv 10:00 – 18:00 sâmbăta și duminica.

Sunt acceptate echipamentele electrice uzate, indiferent de dimensiuni – pot fi atât electrocasnice mici (blender, uscător de păr), cât și mari (frigidere, mașini de spălat etc). Clienții vor primi un singur voucher de reducere, indiferent de numărul echipamentelor depuse.

Voucherul poate fi folosit până pe 15.11.2022, în același magazin unde s-au colectat echipamentele, pentru o singură tranzacție, indiferent de numărul de electrocasnice pe care clientul dorește să le achiziționeze pe acel bon. Reducerea de 25% nu se cumulează cu alte promoții din Kaufland Card și se va aplica la prețul de la raft (standard sau redus).

„Viitorul planetei și al generațiilor următoare ține de felul în care ne raportăm la consumul de resurse, iar acest lucru este responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Demarăm această nouă campanie, alături de partenerii noștri de la Reverse Logistic Group, cu speranța că, în câțiva ani, predarea echipamentelor uzate și colectarea selectivă a deșeurilor va deveni o practică obișnuită. Ne dorim să producem o schimbare de paradigmă și să creăm o cultură a reciclării în rândul clienților noștri”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs, Kaufland România.

Deșeurile de echipamente electrice și electronice de larg consum reprezintă fluxul de deșeuri cu cea mai rapidă creștere din lume și mai puțin de 40% dintre ele sunt reciclate, la nivelul Uniunii Europene. Acestea conțin o mulțime de materii prime valoroase, dar și un amestec de substanțe periculoase – precum plumb, crom, mercur și altele, care necesită un management specific pentru a evita daune majore asupra mediului și sănătății.

Aproximativ 85% dintr-un echipament electronic poate fi reciclat, cu beneficii uriașe atât pentru comunitate, cât și pentru natură.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 157 de magazine în România.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 33 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code