NEWSNET

Flux-stiri

Protest la Spitalul de boli infecțioase din Constanța, acolo unde au murit 7 oameni. George Simion: „Guvernul ăsta trebuie să cadă azi”. VIDEO

  • Oamenii au pornit un protest la Spitalul de boli infecțioase din Constanța.
  • Vineri, 1 octombrie 2021, a izbucnit un incendiu la Secția ATI de la Spitalul de boli infecțioase din Constanța.
  • În urma incendiului au murit 7 persoane.

La Spitalul de boli infecțioase din Constanța, oamenii supărați au pornit un protest.

Un incendiu a izbucnit, vineri, la Secția ATI de la Spitalul de boli infecțioase din Constanța, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (IGSU).

A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Scenariul de la Colectiv s-a repetat vineri, 1 octombrie, la Constanța. Pacienții care se aflau la ATI erau căutați de rudele lor.

Președintele Klaus Iohannis a avut vineri o primă reacție la incendiul de la Secția ATI a Spitalului de boli infecțioase din Constanța, în urma căruia au murit șapte oameni.

„Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc, un sistem învechit, greu încercat și pus sub o presiune de neimaginat de valul patru al pandemiei de COVID-19”, a transmis Klaus Iohannis, într-un comunicat.

The post Protest la Spitalul de boli infecțioase din Constanța, acolo unde au murit 7 oameni. George Simion: „Guvernul ăsta trebuie să cadă azi”. VIDEO appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code