Flux-stiri

Putin: „Toate sarcinile operațiunii militare speciale vor fi îndeplinite necondiționat”

  • Acest lucru, spune el, va „garanta securitatea locuitorilor” din regiunile separatiste din estul Ucrainei.
  • Putin a mai subliniat că Rusia a evitat devastarea economică intenționată de sancțiunile „ilegitime” fără precedent impuse de Occident.
  • Liderul de la Kremlin i-a amenințat cu un „atac fulger” pe cei care doresc să intervină în situația din Ucraina.

Vladimir Putin a făcut o promisiunea sumbră în fața parlamentului rus: „Obiectivele operațiunii militare în Ucraina vor fi îndeplinite necondiționat”. Acest lucru, spune el, va „garanta securitatea locuitorilor” din regiunile separatiste din estul Ucrainei pe care Rusia le-a recunoscut ca fiind independente cu puțin timp înainte de a declanșa războiul.

„Vreau să subliniez, din nou, că toate sarcinile operațiunii militare speciale pe care o desfășurăm în Donbas și în Ucraina, lansată la 24 februarie, vor fi îndeplinite necondiționat, pentru a garanta pacea și securitatea în perspectivă istorică pentru locuitorii Republicilor Populare Donețk și Luhansk, ai Crimeii rusești și ai întregii noastre țări”, a spus Putin.

Putin a mai subliniat că Rusia a evitat devastarea economică intenționată de sancțiunile „ilegitime” fără precedent impuse de Occident.

Putin susține că sancțiunile asupra Rusiei nu și-au îndeplinit misiunea

„Prin măsurile despre care tocmai am vorbit, nu numai că am atenuat, dar am și blocat prima lovitură devastatoare a sancțiunilor nelegitime împotriva țării noastre, așa cum se credea în Occident. Sistemul nostru bancar, moneda națională, transporturile, comerțul, economia, în ansamblul, ei au rezistat și nu s-au dezintegrat, nu.

Dimpotrivă, acum au resurse suficient de bune pentru a se dezvolta, pentru a lansa noi proiecte în industrie, în infrastructură, în dezvoltarea potențialului tuturor regiunilor noastre”, a mai declarat președintele Rusiei.

Liderul de la Kremlin i-a amenințat cu un „atac fulger” pe cei care doresc să intervină în situația din Ucraina.

„Trebuie să luăm aminte la amenințare, pentru că este destul de serioasă. Cred că trebuie să fim foarte atenți și cu băgare de seamă. Niciodată Putin sau cei apropiați lui, când fac declarații de genul acesta, nu le lasă fără o substanță, fără un fundament. Polonia, Bulgaria, România au fost principalele țări care au fost menționate ca fiind țări legitime”, a spus Bogdan Nicolae, editor-șef la Monitorul Apărării și al Securității.

The post Putin: „Toate sarcinile operațiunii militare speciale vor fi îndeplinite necondiționat” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code