NEWSNET

Economice

Rabla Electrocasnice 2021: Bugetul pentru prima etapă s-a epuizat în 5 minute

În doar 5 minute de la debutul primei etape a Programului guvernamental Rabla pentru Electrocasnice, sesiunea a doua, s-a epuizat întreg bugetul de 14 milioane de lei, potrivit Ministerului Mediului. Au fost descărcate în total 35.000 de vouchere, din care 13.370 pentru mașini de spălat rufe, 7.135 pentru mașini de spălat vase și 14.496 pentru frigidere. frigidere.

Valoarea voucherelor este următoarea:

  • 400 de lei pentru mașini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puțin noua clasa energetică C;
  • 400 de lei pentru mașini de spălat vase având cel puțin noua clasa energetică D;
  • 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puțin noua clasă energetică E;

Pentru mașinile de spălat vase, precum și pentru uscătoarele de rufe se poate preda la schimb orice echipament vechi inclus în program.

Listele cu beneficiarii aprobați vor fi publicate pe site-ul instituției, www.afm.ro, la secțiunea dedicată programului.

Valabilitatea voucherelor este de 15 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Etapa II: Selecția voucherelor aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile și tabletele va avea loc în perioada 03.12.2021, ora 10.00 – 19.12.2021- ora 23:59 sau până la epuizarea fondurilor disponibile.

Citește și

The post Rabla Electrocasnice 2021: Bugetul pentru prima etapă s-a epuizat în 5 minute appeared first on Economica.net.

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code